photo-1415569456588-0d95cbb8c0b3

De navigatiebalk is één van de belangrijkste elementen van jouw website. Het help de bezoeker namelijk bij het navigeren doorheen de pagina’s van de website. Goed nadenken over welke items je in de navigatiebalk zet is vrij cruciaal, tenzij je een online doolhof wil creëren.

Navigatie-items zijn de call-to-actions (oproep tot actie) van jouw website. De knop ‘Contact’ stuurt de bezoeker naar de contactpagina, de knop ‘Diensten’ naar het overzicht van diensten die je levert, … Klinkt logisch, maar dit wordt vaak over het hoofd gezien.

Belangrijk hierbij is het uitschrijven van de volledige website op papier, zodat je precies weet welke boodschappen je wil overbrengen aan de bezoeker. Aan de hand van dit overzicht bepaal je de belangrijkste pagina’s, om op die manier de items te identificeren die in de navigatiebalk moeten komen.

 

Heb je plannen om binnenkort een eigen website te lanceren en weet je niet waar te beginnen, contacteer me en samen brengen we jouw online project tot een goed einde. 

 


Een goede website hebben is cruciaal voor ondernemingen, maar ook voor particulieren. Er zijn zoveel elementen waar je moet op letten opdat bezoekers jouw website niet naar de hel verwensen en al na 1 seconde verlaten. In deze rubriek zal je regelmatig een handige tip of suggestie vinden voor het bouwen van een goede website. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.