Feel free to contact me ... +32 (0)472517076 hello@desent.be

Websites voor iedereen!

Waarmee kunnen we je helpen?

Webdesign

Dankzij een website ben je online aanwezig, waardoor heel wat nieuwe potentiële klanten in contact kunnen komen met jouw bedrijf. Het ontbreken van een eigen website kan wel eens betekenen dat deze potentiële klanten op de website van de concurrentie terechtkomen, waardoor heel wat business verloren gaat.

Een website is een relatief goedkope vorm van reclame. Je kan tijdens gesprekken verwijzen naar je website, waardoor klanten extra informatie kunnen terugvinden over bepaalde goederen of diensten die jij aanbiedt.

Het hebben van een website betekent ook dat Google jou graag zal zien en je hiervoor zal belonen door je extra hoog te plaatsen in de zoekresultaten. Je wordt zelfs dubbel beloond als de website ook nog eens mobielvriendelijk is.

“Voor bedrijven is de online aanwezigheid op het internet enorm belangrijk.”

Jouw onderneming is eveneens 24/24 en 7/7 bereikbaar voor iedereen. Bezoekers kunnen jouw diensten en/of goederen al eens bekijken en vinden jouw contactgegevens en openingsuren gemakkelijk terug. Dit is iets wat zonder een website niet mogelijk is.

Een mooi ontworpen website zegt ook iets over jouw onderneming. Daarom is het belangrijk om ook rekening te houden met het design van jouw website. Mensen worden namelijk aangetrokken tot mooie dingen.

Naast het esthetische, is het ook enorm belangrijk om een intuitief ontwerp te hebben. Een website die chaotisch en onoverzichtelijk in elkaar steekt, komt minder goed over bij de bezoeker. Als bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en zonder te veel tussenstappen de gewenste informatie terugvinden, dan heeft dit, gecombineerd met een mooi design, sowieso een invloed op het imago van jouw onderneming.

Wil je graag jouw project met me bespreken?

Of wens je een gratis offerte?